oko swędzi
Moderatorzy: Małgosia, Olla29, Panta
Regulamin forum
Przeczytaj Regulamin forum i pamiętaj, że Nowi użytkownicy nie mogą umieszczać na forum odnośników wcześniej, niż po napisaniu co najmniej 15 postów w różnych dyskusjach
Przeczytaj Regulamin forum i pamiętaj, że Nowi użytkownicy nie mogą umieszczać na forum odnośników wcześniej, niż po napisaniu co najmniej 15 postów w różnych dyskusjach
oko swędzi
bardzo swędzi mnie oko podejrzewam że to jęczmień, pocieralam obrączką ale nic to nie dało
Re: oko swędzi
to pocieranie obrączką to nie jest dobry pomysł, mój okulista mi odradzał ten sposób. Lepiej wybrać bezpieczne metody np. smarowanie żelem jęczmień off. Od razu po posmarowaniu zmniejszy dyskomfort i powieka przestanie dokuczać. Kilka dni stosowania i powinno zniknąć.
Chyba najlepiej skorzystać osobiście z porad lekarza. Można to zrobić w jednym z salonów Optiland, który oferuje szybkie badanie wzroku w przyjaznych warunkach. Dodatkowo, oprócz takiego badania, mamy możliwość doboru sobie soczewek różnego rodzaju https://optiland.pl/soczewki-toryczne i płynów pielęgnacyjnych.
co można stosować u dziecka?? Są jakieś szybkie metody zeby pozbyć się swędzenia?? znacie coś dobreog
jeśli twoje dziecko ma skończone trzy lata to możesz u niego bezpiecznie zastosować żel jęczmień off. Jest skuteczny i da dziecku natychmiastową ulgę, od razu skóra przestaje piec
Bardzo lubię ten żel jęczmień off. Ostatnio dość często pojawiał mi się jęczmień na powiece i ten żel zawsze ratował sytuację, szybko przynosi ulgę.
Moim skromnym zdaniem wzrok jest naszym najcenniejszym zmysłem. Ludzie czasami mają różne dolegliwości i niedomagania ale najgorszym kalectwem jest ślepota. Dbajmy zatem o nasze zdrowie a o wzrok szczególnie. Czasami koniecznością jest badania takie jak angiografia oczu ; poczytajcie sobie na temat tego badania, może ono okazać się bardzo cenne dla określenia stanu waszego zdrowia.
Różne są przyczyny dolegliwości naszych oczu. Jeśli temat jest ciągły i dokuczliwy to nalezy udać się do okulisty. Potrzebny wam okulista w Piasecznie ? - ten namiar jest właściwy.Oprócz badania wzroku dobiorą wam własciwe szkła i oprawki do kształtu waszej głowy i układu oczu. Polecam.
Przyczyny bólu czy swędzenia oka mogą być różne. Nie ma co we własnym zakresie oceniać tego co nam dolega. W tak poważnych sprawach jak te związane z naszym wzrokiem należy konsultować a w zasadzie leczyć u lekarzy specjalistów. Czasami konieczny jest też zabieg okulistyczny jak na przykład usunięcie zaćmy czy inne zabiegi okulistyczne Warszawa .Właśnie w Warszawie właściwym miejscem do tego typu zabiegów jest klinika Medica Vision na Białołęce.