Spływ kajakowy - byłeś kiedyś?
Moderatorzy: Małgosia, Olla29, Panta
Regulamin forum
Przeczytaj Regulamin forum i pamiętaj, że Nowi użytkownicy nie mogą umieszczać na forum odnośników wcześniej, niż po napisaniu co najmniej 15 postów w różnych dyskusjach
Przeczytaj Regulamin forum i pamiętaj, że Nowi użytkownicy nie mogą umieszczać na forum odnośników wcześniej, niż po napisaniu co najmniej 15 postów w różnych dyskusjach
-
- Site Admin
Re: Spływ kajakowy - byłeś kiedyś?
Jasne
Polecam trasy kajakowe na pojezierzu drawskim, są zróżnicowane trudnościowo więc każdy jakąś pod swoje umiejętności wybierze
Ja najbardziej lubię spływ rzeką Drawą, można nią płynąć dobre dwa tygodnie - i to są prawdziwe wakacje z przygodą!
Polecam trasy kajakowe na pojezierzu drawskim, są zróżnicowane trudnościowo więc każdy jakąś pod swoje umiejętności wybierze
Ja najbardziej lubię spływ rzeką Drawą, można nią płynąć dobre dwa tygodnie - i to są prawdziwe wakacje z przygodą!
Drawa, piękna rzeka, też kiedyś po niej pływałam. Jednak od kiedy mam dzieci i nie mogę za długo być na wodzie najbardziej spodobała mi się Brda i okolice Swornychgaci. To tu w Swornychgaciach znalazłam bardzo wygodną kwaterę U Majki i Witka. Dzieci zachwycone przestrzenią a ja spokojem i możliwością startowania na kajaki, rowery, deskę. Miejscowy ośrodek kultury bardzo dba o ciekawe zajęcia, gdy terenowe, koncerty... Wymarzone miejsce na wakacje.
Oczywiście ,że byliśmy na spływie kajakowym, to na prawdę fajna sprawa, gdzie można odpocząć. Bardzo lubimy wszelkie sporty wodne, szczególnie w okresie letnim. Wybierając się na wakacje zawsze zabieramy jakiś sprzęt pływający. Bardzo przypadła nam do gustu dmuchana bojka do pływania , dzięki której dzieci uczyły się pływać, udało się.
Ja nigdy nie byłam,mnie taka atrakcja trochę przeraża,jednak od zawsze podziwiam ludzi,którzy w takich spływach uczestniczą i mają z tego świetny ubaw.Muszą być odważni i trochę zwariowani.
tak, byłam na kilku spływach i jeszcze się wybieram w tym roku na taki spływ ale tym razem na Mazurach
Pływałam na kajakach po wielu polskich rzekach. Próbowałam też pływać po rzekach o górskiej klasyfikacji. Jenak najbardziej podobało mi się pływanie kajakiem morskim po ciepłym morzu u wybrzeży greckiej wyspy Rodos. To był świetny pomysł na bardzo udane wakacje. Ten pomysł spędzenia wakacji znalazłam na https://naszerodos.pl/