Teściowa - macie fajną czy y-y?
Moderatorzy: Małgosia, Olla29, Panta
Regulamin forum
Przeczytaj Regulamin forum i pamiętaj, że Nowi użytkownicy nie mogą umieszczać na forum odnośników wcześniej, niż po napisaniu co najmniej 15 postów w różnych dyskusjach
Przeczytaj Regulamin forum i pamiętaj, że Nowi użytkownicy nie mogą umieszczać na forum odnośników wcześniej, niż po napisaniu co najmniej 15 postów w różnych dyskusjach
Teściowa - macie fajną czy y-y?
Teściowa - macie fajną czy y-y? tak szczerze?
Re: Teściowa - macie fajną czy y-y?
Jako znajoma,koleżanka,matka jest całkiem spoko,tolerancyjna,zabawna,zawsze można na nią liczyć,ale jako teściowa jest wredna i zaborcza.
Na szczęście mieszkamy spory kawałek od siebie,więc jesteśmy w dobrych relacjach,gdyby było inaczej , pewnie byśmy się pozabijały.
Na szczęście mieszkamy spory kawałek od siebie,więc jesteśmy w dobrych relacjach,gdyby było inaczej , pewnie byśmy się pozabijały.
mam fajną ale jest mega staroświecka, naprawdę nieraz trudno mi uwierzyć że mozna mieć taki sposób patrzenia na świat
Teściowa to tragedia. Jeszcze trochę i wejdzie nam do łóżka. Mój mąż jest całkowicie pod jej wpływem. Ona mnie nie lubi, więc mogę się spodziewać nawet, że chciałaby podsunąć mu inną kobietę, żebyśmy się rozwiedli.
No, nie zazdroszczę, mam koleżankę, która miała podobny problem. Niestety skończyło się rozstaniem. Mamusia zwyciężyła. Pewnego dnia mąż się wyprowadził do mamusi i pewnego dnia przyszedł pozew o rozwód. Koleżanka była załamana, gotowa była zrobić wszystko, żeby do niej wrócił. Strasznie trudno było zabrać ją do prawnika, żeby wyjaśnił jej w jakiej znalazła się sytuacji i co może z tym zrobić. Bardzo dobre wyjaśnili jej wszystko i uspokoili w Kancelarii Budrewicz https://www.rozwod-warszawa.pl/odpowiedz-na-pozew/